Skip to content

Området

CHARLOTTE AMALIE

Charlotte Amalie, der er øens største by modtager dagligt 1-5 krydstogsskibe, og byen har alt fra historiske danske bygninger til et stort shopping center på havnefronten med alt fra overdådig luksus til billige lokale varer. Tag i downtown og besøg lokale forretninger eller en af byens utallige guld og diamantforretninger, der lukrerer på, at St Thomas er en momsfri ø.

Oplev den gamle danske historie fra 1700-1800 tallet i byen med danske gadenavne som Dronningegade, Kongensgade, Norregade etc. eller tag ind på en af øens mange attraktioner såsom Coral World, Mountain Top, svævebanen, Blackbeards Castle, Magens Bay kendt som en af verdens allerflotteste badestrande.

Spil golf på Mahogany Run og oplev Devils Triangle, hvor der slås ud over en kløft til små greens. Tag på lystfisketur og fang store spændende fisk som mahi, tun, marlin eller wahoo.

Spis på en af øens mange hyggelige og romantiske restauranter eller tag på den legendariske irske pub ”Molly Malone” i Red Hook og oplev den helt specielle afslappede stemning på havnefronten en lun aften.

st thomas

ST. JOHN

Tag færgen fra Red Hook beliggende 2 km fra hotellet, og på 20 min er du på St John, den største oplevelse med en perlerække af helt fantastiske badestrande, som ikke findes lige. Trunck Bay på St John betragtes af mange, som en af verdens top 5 badestrande.

Tag på guidet vandring på øen og oplev naturen, som den har ligget uforandret i hundreder af år. Besøg de historiske nedlagte danske rumdestillerier eller tag på snorkling med et stort udvalg af farverige fisk. St John er en oplevelse udover det sædvanlige, som skal indgå i ferieplanen.

ANDRE ØER

Rundt om St John ligger et utal af andre caribiske øer, som kan besøges med en af de mange arrangerede ture eller ved leje af en båd med skipper, som sejler dig ud på din egen romantiske tur, som kan bestå af svømning med delfiner på Tortola, snorkling ved en af de mange ubeboede klippeøer, drinks på en af de små British Virgin Islands, alt sammen seværdigheder og oplevelser, som ligger tæt på St Thomas.

SAPPHIRE BEACH

Hotellet, der ligger direkte på stranden på Sapphire Beach, har en af de bedste badestrande på øen med mulighed for et hav af aktiviteter såsom, paragliding, snorkling, dykning, dykkerskole, vindsurfing, jetski, kajak, beachvolley, tennis, leje af båd evt. m/skipper, swimmingpool mm.